Bugün Tarih - 15.02.2021

Diyalog Gazetesi

ADRES
Organize Sanayi Bölgesi. 25 Sok. No:9 Lefkoşa / KKTC
TELEFON
0392 444 44 49
WEBSİTE
www.diyaloggazetesi.com
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Gazete yayınları toplumların haber alma konusundaki en güçlü iletişim araçlarıdır. KKTC’de sadece yazılı basın olarak değil çok daha güçlü bir iletişim aracı olan internet sayesinde kktc haberleri dijital platformda da haber siteleri ile okuyucularına ulaşmaktadır.

Diyalog Gazetesi

Kendi ülkesindeki gelişmeleri takip ederek ve bununla birlikte Türkiye ve dünya gündemini de yakından takip ederek tüm iç ve dış haberlerden haberdar olma gereksinimi vardır. Bu nedenle basın dünyası ülkemiz genelinde sürekli gelişme göstererek yazılı ve dijital ortamlarda okuyucusuna günün her anında ulaşabilmektedir. İnternet sayesinde her an ulaşabildiğiniz kıbrıs haberleri yanında birçok bilgi ve keyifle okuyabileceğiniz yazı dizileri de bu sayede size ulaşabilmektedir. Ülkemizde yayın hayatına başladığı günden beri çok ilgi gören Diyalog gazetesi birçok renkli konularla da beğeni kazanan ve her konuyu işleyen detay gazetesi olmuştur.

Kıbrıs Diyalog Gazetesi

Birçok yayın kuruluşunda olduğu gibi diyalog gazetesi de şu anda yayında olan TV kanalıyla da gerek haber gerekse birbirinden ilginç ve sevilen konularla izleyicileri ile buluşmaktadır. Güçlü bir yayın kuruluşu olup bünyesinde birçok profesyonel yayıncı, programcı ve gazeteci bulundurmaktadır. Diyalog bir kıbrıs gazetesi olup sadece ülke konuları değil yurt dışı haberlerini de okuyucularıyla buluşturmaktadır. Magazin ve kültür sanat alanında da oldukça başarılı yayınlar yapmaktadır. Hiçbir yerde bulamayacağınız özgün haber kktc editörlerin elinden çıkıp en akıcı ve anlaşılır şekilde sizlere ulaşmaktadır.

Güncel Kıbrıs Gazetesi

Güncel haber konusunda oldukça iddialı olan Diyalog haber kıbrıs bölümünde yurtta yaşanan tüm siyasi, ekonomik ve yaşama dair tüm gelişmeleri sizinle paylaşmaktadır. Ada genelinde tüm yaş gruplarına özen gösterilerek herkesin okuyabileceği nitelikte yazıları kalemi almak ana temayı oluşturur. Bu misyonla okuyucusuna ulaşan Diyalog gazetesi kktc haber akışını en güvenilir şekilde baskıya hazırlayarak hem yazılı hem de dijital olarak yayın yapmaktadır. Öncelik hedef ülke genelinde gelişen ve tüm kamuoyunu ilgilendirecek yayınlar yapmaktır. Bu kapsamda ilk hedef kıbrıs haber kaynaklarını irdeleyerek nitelikli paylaşımlar yapmaktır.

Diyalog Gazetesi
Diyalog Gazetesi

Henüz video eklenmemiş.

Henüz harita eklenmemiş.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN

FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ